Pääsiäispäivänä oltiin kotipuolessa vanhempien luona syömässä. Kylään tuli myös muuta sukua, joten pitihän sitä äidin tekemän pashan kaveriksi tehdä kakkua. Pohjaksi paistoin äidin ikivanhasta mutta ihanasta kotitalouden oppikirjasta löytyneen ambrosiakakun pohjan. Harmikseni en muistanut kirjata itselleni ylös aineksia, joten ehkä postaan niitä sitten myöhemmin kun saan äidiltä ainekset tietooni. Täytteeseen laitoin aiemmassa Flyygelikakussa kokeilemani täytteen, eli sitruunakiisselistä ja FloraVispistä tehdyn vaahdon. Kerroslevyt sivelin ohuelti kaupasta löytyneellä uudella JamIt Passion-hillolla. Pinnalla on pursotukset FloraVispin ja rahkan seoksella. Reunat lehtityllalla ja pinta isolla tähtityllalla. Koristeet marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Pupun taiteili veljeni vaimo, munat on minun tekemiäni. Ruoho saatiin aikaan valkosipulipuristimella.

 

1239644462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239644471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e