4 kananmunaa
3dl sokeria
200g pehmeää voita
2dl vehnäjauhoja
1½dl perunajauhoja
3tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria

Kaada kaikki ainekset yhtäaikaa kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella 7 minuutin ajan. Kaada korppujauhotettuun rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n.60 minuuttia.

Kun kakku on kypsä, kumoa se ja jätä pöydälle jäähtymään ilman vuokaa. Tee kakun hieman jäähtyessä kuorrutus.

1dl sokeria
1dl vispikermaa
1rkl tummaa kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria

Sekoita ainekset ja valele pullasudilla hieman jäähtyneen kakun pintaan kauttaaltaan. On tärkeää, ettei kakku ole liian kuuma, koska tällöin kuorrute imeytyy kakkuun. Kakku ei myöskään saa olla liian kylmä, koska muuten kuorrute valuu suoraan lautaselle. Hyvä jäähdytysaika on n.10 minuuttia.