Ystäväpariskunta meni kihloihin ja huomenna olisi tarkoitus mennä juhlistamaan tätä onnellista tapahtumaa! Mitäpä muutakaan vietäisiin mukanamme, kuin jotain omin käsin rakkaudella tehtyä. Me saatiin aikanaan häälahjaksi kaksi erilaista Wiltonin suklaakonvehti-muottia. Ne on odottaneet vuoroaan kärsivällisesti ja nyt sain vihdoin riittävästi intoa lähteä kokeilemaan niitä. Kaappi pursuaa erinäisiä jämäsuklaita ja ostin vielä lisäksi pari levyä, ettei pääsis kesken loppumaan. Lopulta tein näistä kuitenkin melko yksinkertaisia sisuksiltaan. En jaksanut alkaa keitellä mitään hienoja marmelaadeja tai mousseja, nyt mentiin vähän sieltä matalemmasta kohtaa aitaa.

Sydämet Fazerin tummaa suklaata, sisällä punaiseksi värjättyä valkosuklaata. Pinnalla oleva sydänkuvio valkosuklaata. Toiset puolipalloa muistuttavat konvehdit ovat puoliksi Fazerin tummaa, puoliksi Pandan uutta Peach-tummaa suklaata, sisällä pilkottua vaahtokarkkia, pinnalla valkosuklaata. Muoteissa olevat on Brunbergin maitosuklaata, sisällä pieni pala dubbel nougat-suklaata. Pinnalla m&m´s-karkkeja, kun sopivasti kihlaparin etukirjaimet sattuu olemaan M ja M!

Mitään sen ihmeellisempiä suklaatyöskentelyyn sopivia välineitä minulla ei ole. Vain ja ainoastaan nuo "viralliset" kaksi muottia. Digitaalista lämpömittariakaan en omista, mutta olen ennenkin ihan menestyksekkäästi temperoinut suklaata ihan näppituntumalla. Ensin kuumemmaksi, sitten hetki jäähdyttelyä ja lopuksi vielä pieni kuumennus. Ei sen vaikeampaa. Loistava kiilto tuli noihin muoteissa tehtyihin konvehteihin, eikä ne tahraa sormia siirreltäessä. Joten, temperointi on kuin onkin mahdollista ilman sitä lämpömittaria!

Vielä pitäisi kipaista tiimarin kautta hakemassa joku nätti rasia ja silkkipaperia, jotta saataisiin konvehdit mukavasti perille asti.