Tuli taas se aika vuodesta, että ikää kertyi lisää. Päätin hempeillä ja tehdä kovin tyttömäisen kakun. Kokeilin ensimmäistä kertaa MMF-massan tekoa, ja se onnistui varsin hyvin! Pysyi kakun päälläkin rutkasti paremmin, mitä aiemmin testaamani marsipaani. Vielä parin päivän jälkeenkin kun syötiin viimeisiä kakunrippeitä, kuorrute oli lähes alkuperäisessä kunnossaan. Toki alapinta alkoi olla jo reilummin kostunutta, mutta päälipinta ei yhtään kuplinut, mitä taas marsipaani olisi tehnyt jo aikapäiviä sitten.

Perhonen tehty kääretorttupohjasta jälkkärikulhoon kasaamalla.

Täytteenä vanilja-kaakaovaahto (BlåBand-kaakaovaahto, kermaa, vaniljajogurttia, liivatetta). Kulmien "kukkaset" tehty ihan ominneuvoin marsipaanista ilman mitään muotteja tai ohjeita. Suklaaspritsaukset tehty ensimmäistä kertaa kokeilussa olleella pursotuskynällä. Vähän on vielä harjoiteltava sen käyttöä.

2054534.jpg