Monessa blogissa tätä on ylistetty kenties parhaaksi hyytelökakuksi, joten pakkohan se oli testata. No, hyväähän se kyllä oli! Sopivan kirpeää ja makeaa yhtä aikaa. Tein vähän muutoksia ohjeeseen, tässä se mitä minä käytin:

Pohja: 1 levy (200g) Pirkka murotaikinaa

Täyte:
1 pussi Caipirinha Drink Mixiä
200 g maitorahkaa
2 1/2 dl FloraVispiä
 2,5 dl tomusokeria
3 liivatetta
3 rkl kylmää vettä

Koristeluun:
kiwiä
suklaata

Sulata taikinalevy ja painele se 24cm irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa n.6-7 minuuttia. Anna jäähtyä.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota FloraVispi ja sekoita joukkoon maitorahka, caipirinha mix ja siivilöity tomusokeri. Kiehauta vesitilkka ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana vaahdon sekaan. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.

2067290.jpg